Renovera Tvättstuga

tvättstuga renoverad och renoverat kakel i tvättstuga med träbänk snyggt inramad.

Renovera Tvättstuga är populärt när man vill få tillbaka nykänslan i hemmet igen. Funderar du på att renovera din tvättstuga och vill dra nytta av vackra plattor som kan installeras i din tvättstuga. Se då till att komma i kontakt med oss idag. Vi erbjuder oss att renovera tvättstuga och kan göra allt du behöver. Allt från att få ut din tvättstuga till att byta kakel på golvet och längs väggarna.

Totalrenovering av tvättstuga

En totalrenovering av din tvättstuga innebär att ta ut nästan varje del av rummet som behöver uppdateras eller tas bort. Vi hjälper till att ta bort gamla plattor och gips och installerar nya. Om du behöver lite inspiration till din nya tvättstuga men också ideér på hur vi kan införliva plattornas utseende. Se till att kontakta oss för ett samråd med en av våra experter för att gå igenom dina alternativ.

trämatta med kakelgolv under. tvättmaskin och tvätt som skall tvättas.
hantverkare som mäter golvets yta i ett renoveringsprojekt.

Installera nytt kakel och nya plattor

Att installera nya plattor börjar med att ta bort alla äldre befintliga plattor och rengöra ytan. Detta så att den är tillräckligt förberedd för installation av nya plattor. När det är klart kommer vi sedan börja med skiktning. Därefter tätning på plats, både under och med varandra. Efter installation måste det sedan torka i flera timmar innan ytan går att gå på igen. Om din injekteringsbruk inte torkar ordentligt, kan detta leda till tidig försämring och skador i injekteringsbruk som kan orsaka sprickbildning i dina plattor. Det är därför det är mycket viktigt att se till att din injekteringsbruk har torkat helt före användning igen. Om det finns några återstående plattor eller plattor som inte passar måste de skäras, medan överblivna plattor kan hållas för senare användning när det finns skador eller reparationer behövs.

Ren estetik

En av de viktigaste egenskaperna som många av våra kunder påpekar med våra plattor är hur plattorna, tar med sig det rena och estetiska utseendet till varje rum. Eftersom tvättstugan vanligtvis inte har många fönster, kan de vara utmanande att ta in naturligt ljus. Men med rena och fräscha plattor kan de lätt reflektera ljuset som finns i rummet. Vilket gör att rummet verkar ljusare än det faktiskt är. Eftersom våra plattor är så lätta att rengöra, behöver du inte oroa dig för leriga skor, leriga tassar eller smutsiga kläder från att förstöra dina klinkergolv.

en tvättmaskin som står bredvid tvätt som skall tvättas.
två tvättmaskiner som står bredvid varandra och en full tvättkorg.

Underhåll

En annan stor fördel med våra plattor är att de inte kräver mycket underhåll över tiden. Om du har enstaka spill eller smuts som ofta händer, behöver du inte oroa dig för dina plattor blir missfärgade eller skadade eller får en ny färg. De flesta av våra plattor behandlas så att de lätt kan återfå sin ursprungliga rena och vackra färg. Om du märker att injekteringsbruk mellan dina plattor börjar ändra färg över tiden eller verkar smutsig, kan vi ge rengöringstjänster som är avsedda att rena och  lysa upp utseendet på och få de att se ut som nya igen.