Renovera Badrum

nyrenoverat badrum i svart och vitt kakelgolv.

Renovera ditt badrum kan vara en skrĂ€mmande uppgift att anta helt ensam. Lyckligtvis, med hjĂ€lp av vĂ„rt professionella team, behöver du inte vara ensam! Vi erbjuder experter som kan renovera badrum. Som gör att du kan ta dina idĂ©er för hur du vill ha ditt badrum och omvandla dem till verklighet. Det kan vara allt frĂ„n en ljus ny fĂ€rg till sĂ€ttning av marmorskivor. Kanske du söker fantastiska armaturer och en oas-liknande dusch – Vad det Ă€n Ă€r du har tĂ€nkt för ditt perfekta badrum, kan vi fĂ„ det att hĂ€nda!

Varför vÀlja kakel?

Att vÀlja kakel för din badrums renovering kan vara utmanande om du inte Àr sÀker pÄ vilka typer av plattor du behöver. Men ocksÄ vilka som skulle vara mest lÀmpliga för ditt specifika projekt. Om du letar efter plattor som införlivar din dusch, vill du förmoligen ha nÄgra som Àr halksÀkra, lÀtt att rengöra, och mycket hÄllbara. Detta beror pÄ att dessa plattor Àr benÀgna att missfÀrgas bygga upp belÀggning frÄn din dusch. Andra plattor, sÄsom faktiska golvplattor i ditt badrum, kommer sannolikt att vara gjorda av porslin och bundna tillsammans med injekteringsbruk. Dessa porslinplattor Àr hÄllbara mot vatten uppbyggd, fukt, och Àr vÀrmebestÀndiga.

vitt badrum med svarta detaljer. Stor rund spegel och ett svart badkar.
nykaklad vÀgg med silvermonterad vattenspridare.

Kakel UnderhÄll i Badrum

KakelunderhÄll Àr en annan aspekt som du kanske vill tÀnka pÄ. NÀr du vÀljer sÀrskilda plattor att installera i ditt badrum renoveringsprojekt. NÀr du letar efter rÀtt egenskaper för ditt kakel till ditt badrum, vill du sÀkert ha nÄgot som Àr lÀtt att rengöra, hÄllbart och kommer att se bra ut med resten av ditt badrum. Vi kan hjÀlpa dig att vÀlja de bÀsta plattorna som krÀver lite eller inget underhÄll, bortsett frÄn regelbunden rengöring. Vi tror pÄ att erbjuda vÄra kunder information om kakelunderhÄll. Och göra detta innan de vÀljer en viss bricka sÄ att de kan förstÄ hur man hanterar det. SÄ att varje kund fÄr lÄngvarig och tillfredstÀllande tillvaro och anvÀndning av renoveringen.

Vad kan kakel anvÀnds till

Bara i ditt badrum kan kakel anvÀndas för olika ytor, inklusive som dekorativa bitar som omger ditt badkar, pÄ ditt badrumsgolv, i din dusch, och Àven lÀngs vÀggen mellan bÀnkskivorna och dina speglar. VÄra kunder uppskattar den mÄngsidighet som Àr kakel erbjuder eftersom de kan anvÀndas pÄ fler stÀllen Àn ett. Om du har en annan uppfattning om hur du vill införliva plattor i ditt badrum, se till att lÄta oss veta sÄ att vi kan göra dina idéer till verklighet sÄ snabbt som möjligt!

badrumsrenovering med stor dusch i glas och stort badkar med bubbelfunktion.
badrum renoverat med gröna vÀxter och trÀvÀggar. Snyggt kakel och fint handfat.

Kakelrenovering badrum

Om du har sprucket eller trasigt kakel i ditt badrum som du vill ersÀtta, Àr allt du behöver göra att slÄ oss ett samtal sÄ byter vi mer Àn gÀrna kakel för dig. Kakelrenovering/ersÀttning gÄr relativt snabbt om man Àr proffs. Det kan krÀva att vi behöver lossa injekteringsbruk runt det skadade kaklet tills den skadade kaklet lossnar ordentligt. NÀr det har tagits bort, kan en ny bricka ersÀtta den gamla. Givetvis med nytt injekteringsbruk sedan försegla kanterna pÄ den nya panelen för att blanda in den med den omgivande kakel. Detta Àr viktigt arbete för att förhindra att det nya kaklet bryts, bildar sprickor, eller skiftar ovÀntat. Den hÀr processen upprepas sedan om du har mer Àn en trasig panel.